Hjem Om Oss

Om Oss

Plockmatic Document Finishing AS

 

Plockmatic International ble grunnlagt i 1974 og har utviklet seg til en av verdens ledere i etterbehandling utstyr både online og nearline. I 2013 kjøpte selskapet den vellykkede britiske selskapet Morgana i England som en del av en utvidelse i forretningsområdet. Både Plockmatic International og Morgana utvikler og produserer produkter i egne fabrikker. Plockmatic har sin R & D i Stockholm og fabrikk i Riga, Latvia. Morgana har både utvikling og produksjon i Milton Keynes, ca 65 miles nord for London.

Begge selskapene har en meget høy andel av eksporten til totalt ca 90% utenfor sine hjemmemarkeder. Eksport går til uavhengige distributører og globale selskaper som Xerox, Ricoh, Sharp og andre. Plockmatic og Morgana del av Grimaldi Industries som er godt kjent blant annet for merker som Bianchi, Crescent og Monark men som også har selskaper i prosjektering og e-læring etc.

Med et eget salgs og servicekontor i Norge ønsker Plockmatic et nærere samarbeid med den grafiske bransjen, med full fokus på etterbehandling.

I tillegg til vår egen brede produktportefølje, Plockmatic og Morgana, har vi også en rekke andre agenturer innen; kutte – skjære – false – laminering – foliering og innbindingsmaskiner.

Vår ambisjon er å bygge opp en sterk relasjon til våre kunder, kunne tilby de beste løsninger som finnes innen vårt område, samt gi våre kunder de beste forutsetninger for å lykkes.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss neste gang du er ute etter noen løsninger innen etterbehandling eller trenger service på dine maskiner.

 

Vi gleder oss til et godt samarbeid med den Grafiske Bransje.

Link till Plockmatic International.
http://www.plockmatic.com/

Link till Morgana
http://www.morgana.co.uk/
Things were otherwise for the lord of the rings, which tolkien had begun tick the link by december of 1937, just a few months after the appearance of the hobbit